|
|
Lån  


 
Annonce:


Gode råd rygsække
Selv om rygsække ser nogenlunde ens ud, er der stor forskel på materialer, forarbejdning, design og holdbarhed. Hvis det er en rygsæk du skal bruge meget, så er det vigtigt du bruger noget tid til at finde den rigtige

Størrelsen
Størrelsen bliver almindeligvis målt i liter. Find ud af hvor meget du skal have en rygsækken

Materialet
De fleste rygsække er lavet af nylonmaterialer i forskellige tykkelser og vævninger, men der findes andre materialer. Valg af materiale bør afhænge af hvilke klima og terræn den skal bruges i. Skal den f.eks. være vandtæt eller let.

Bæresystemet
Generelt er det en fordel, hvis en rygsæk kan indstilles i bæresystemet. Prøv helst rygsækken med vægt i, så du ved hvordan den sidder når du har oppakning i.

Rygsække til mænd, kvinder og børn
Når du køber rygsæk, skal du være opmærksom på, at der i dag bliver lavet rygsække for kvinder og for mænd. De er lavet, så de passer til de to køns typiske anatomi.

Prøv med og uden overtøj
Prøv med og uden overtøj før du køber. Men overtøj menes vintertøj, fordi det fylder mest. Kan rygsækken indstilles til det hele?.

Vurder dine behov ud fra følgende hovedpunkter:

* Størrelse - hvad rygsækken skal kunne rumme. Den skal helst ikke være for stor, fordi tingene så ikke ligger fast, og den desuden vejer mere.

* Indretning - rygsækkens funktionalitet og alsidighed - forestil dig hvordan du vil pakke tingene, som du forventer skal medbringes.

* Bæresystem - hårdhed, svedtransport, mm.

* Justeringsmuligheder - vigtigt for tilpasning af alle rygsække.

* Muligheder for at spænde ting udenpå rygsækken.

* Materialerne som rygsækken er lavet af. Syninger (1, 2 eller 3 dobbelte) og lynlåse.

* Garanti på materialer og arbejde.

Rygsække skal ikke gås til. De skal prøves og sidde godt lige fra starten.

Kategorier på sider:

Rygsktyper Eastpak rygsk Rejser & Ferie Flyrejser Pakning af rygsk Rygskke Liggeunderlag Rygskke diverse Friluftsudstyr Netbutikker Myggenet Soveposer Skoletaske Gode rd rygskke Tasker Laptop rygsk Valg af rygsk Fordele og ulemper med rygskken Justering af rygskken Kampagnetilbud


 Du er her: Rygsæk.dk - Netannoncer Rygsæk.dk -