|
|
Lån  


 
Annonce:


Pakning af rygsæk
Når du pakker rygsækken, er reglen, at de tungeste ting skal ligge tæt ved ryggen så højt oppe ved skulderbladene som muligt, og det mindst vigtige skal i bunden.

Hvis rygsækken også kan åbnes med lynlåse på fronten eller i siderne, gælder kun regel nummer et.

I dag kan man købe rygsække, der kan åbnes i toppen på traditionel vis og lynes op foran som en kuffert. Til en tur jorden rundt er den type nok at foretrække, fordi de er lettere at pakke, og man kan lettere finde sine ting. Men det er vigtigt, at lynlåsene er solide og dobbelte, så man kan sætte en hængelås på.

Der findes mange pilfingre, når sækken ligger på toppen af en bus eller på et lad.

Organiser dit tøj i netposer eller gennemsigtige plastposer, så du kan se, hvad poserne indeholder. Det gør det lettere at pakke og holde orden i sækken.

Fodtøj skal pakkes i solide nylonposer. Bukser, skorter og T-shirts skal lægges sammen på langs og rulles sammen i pølser, så de ikke bliver krøllet.

Jo bedre du organiserer dine ting, jo mere får du plads til i sækken.

Kategorier på sider:

Gode rd rygskke Fordele og ulemper med rygskken Justering af rygskken Flyrejser Friluftsudstyr Netbutikker Myggenet Rygskke Skoletaske Soveposer Kampagnetilbud Rygsktyper Rejser & Ferie Pakning af rygsk Liggeunderlag Rygskke diverse Eastpak rygsk Tasker Valg af rygsk Laptop rygsk


 Du er her: Rygsæk.dk - Netannoncer Rygsæk.dk -