|
|
Lån  


 
Annonce:


Valg af rygsæk
Er turen på to-tre dage eller derover skal man nok bruge fra 50 liter og opefter, alt efter hvad der er brug for og hvor meget man har med. En rygsæks egenvægt er relativ tung, den vejer ofte cirka af hele oppakningen, og der kan argumenteres for eller imod funktion/bærekomfort kontra letvægt/bærekomfort. Det er noget den enkelte må gøre op med sig selv og lære efterhånden som man får indblik og erfaring og hvad man ønsker at bruge rygsækken til. Når man skal prøve en rygsæk i en forretning så bed om en der er pakket, så er det lettere at afgøre hvad der føles rigtigt. De fleste specialforretninger har dette som service nu om dage.

Prøv med og uden overtøj
Prøv med og uden overtøj før du køber. Men overtøj menes vintertøj, fordi det fylder mest. Kan rygsækken indstilles til det hele?.

Kategorier på sider:

Kampagnetilbud Myggenet Skoletaske Friluftsudstyr Flyrejser Gode rd rygskke Eastpak rygsk Soveposer Rygsktyper Netbutikker Rygskke diverse Pakning af rygsk Valg af rygsk Justering af rygskken Tasker Fordele og ulemper med rygskken Rejser & Ferie Laptop rygsk Liggeunderlag Rygskke


 Du er her: Rygsæk.dk - Netannoncer Rygsæk.dk -